Algemene informatie

Welkom op onze website “Apartment Fuerte”. Middels deze pagina willen wij je graag informatie geven over ons appartement waar jij komende tijd in verblijft. 

Apartment Fuerte is in 2020 door eigenaar Alwin opgericht. Het motto van Alwin is altijd geweest om vakantiegangers een prettig verblijf te bieden op Fuerteventura. Samen met zoon Alessio zijn de appartementen letterlijk uit het vulkanische landschap tot stand gekomen. Met behulp van verschillende aannemers is het huis met daaronder de appartementen gevormd tot een (h)eerlijk vakantie adres en ontstond de naam en het concept ”Apartment Fuerte”.

”Alle ingrediënten voor een topvakantie, daar staan we voor. Even helemaal weg van de alledaagse drukte en genieten van je vakantie.”

Over de appartementen:
Wij hebben er alles aan gedaan om de appartementen prettig in te richten. Ieder appartement heeft een eigen terras een fijne woonkamer, een moderne keuken, badkamer en één of meerdere slaapkamers. De keukens beschikken onder meer over een magnetron, inductiekookplaat, serviesgoed en een koelkast. In het appartement zijn handdoeken en beddengoed aanwezig en kan in overleg extra worden uitgegeven. Recreatieve voorzieningen van dit appartement bestaan onder andere uit een royaal buitenzwembad met een prachtige panoramaview over Corralejo.

Het is voor iedereen fijn als het tussen 23.00 en 08.00 uur rustig is op de accommodatie en het zwembad dan niet gebruikt worden. Een feestje vieren is niet toegestaan. In verband met brandgevaar en reukoverlast is het verboden om in de appartementen te roken. Buiten roken is wel toegestaan. Wel wordt je verzocht rekening te houden met andere gebruikers van de appartementen.

Gaat je uit, denk dan aan de volgende zaken: In verband met de wind (en stof) en het weren van ongenode gasten: sluit de ramen en deuren af, doe de lampen uit en denk aan je sleutels. Laat de sleutel nooit in het slot aan de binnenkant van de deur zitten, in geval van nood kan de deur dan niet van buiten geopend worden.

Op de dag van vertrek willen wij je vragen alles afgewassen in de kasten zetten. Wij komen op de onderling afgesproken tijd langs om de sleutels in ontvangst te nemen en om samen nog even het appartement door te lopen om te kijken of alles in goede orde wordt achtergelaten

Als er iets niet in orde is of u eventueel schade veroorzaakt, dan verzoeken wij je vriendelijk dit aan ons door te geven. Wij kunnen er dan voor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt hersteld.

In/uitchecken:
Inchecken: v.a. 14.00 uur.
Uitchecken: v.a. 10.00 uur.
(Indien mogelijk kan er worden afgeweken van de inchecktijd of is vertrekken op een later tijdstip mogelijk).

Parkeren accommodatie:
Er is voldoende parkeergelegenheid bij de accommodatie voor zowel auto’s, fietsen en scooters. Parkeren is gratis.

Transfer vliegveld:
Wij bieden eventueel een een transfer aan van en naar Apartment Fuerte. Vraag gerust naar de mogelijkheden en tarieven!

Fietsverhuur:
Bij het appartement verhuren wij fietsen, die onze gasten kunnen huren tijdens hun verblijf. Contact gerust voor de beschikbaarheid van de fietsen tijdens je verblijf.

Zwembad regels:
Klik hier voor meer informatie.

Wat te doen op het eiland:
Wat is er te doen op Fuerteventura? Excursies, activiteiten en dagtrips we kennen ze allemaal. Kies je ervoor om buiten de deur te gaan dineren? We geven graag tips voor een fijn restaurant of uitstapje, meer informatie lees je hier op onze website. Vraag ons gerust naa tips, we kennen de mensen en de plekken op het eiland!

Contactpersonen tijdens uw verblijf:
Mail: info@apartmentfuerte.com
Tel. Alessio: +31 6 83796551 (ook via whatsapp)
Tel. Alwin: +31 6 24584978 (ook via whatsapp)

Belangrijke telefoonnummers landnummer Spanje:
Algemeen noodnummer Spanje: 112
Medisch Centrum Corralejo (Centro de Salud): 0034 928 535 480
Ziekenhuis Puerto del Rosario: 0034 928 862 000
Politie (Policia Local de Corralejo): 0034 928 866 107

Bij Apartment Fuerte houden van puur, eerlijk en kwaliteit. Is er iets niet naar wens? Laat het ons dan weten! Wij doen er alles aan om je een (h)eerlijke vakantie te bieden.

Wij stellen het zeer op prijs als je een review achter laat. > Schrijf een review 

Wij wensen je een heerlijke vakantie toe bij Apartment Fuerte!

Wi-Fi code

Reviews

Wij doen ons uiterste best om je een fijn verblijf te bieden. We zijn dan ook benieuwd naar je mening! Ben je tevreden over onze service en kwaliteit, vertel het anderen middels een review.

Heeft u opmerkingen of klachten, vertel het ons!

×

Stel een vraag
Beschikbaarheid opvragen
Reserveer je appartement

× Beschikbaarheid/Reserveren/Contact