OVER APARTMENT FUERTE

Het belangrijkste is dat we hier voor je klaar staan ​​om te helpen vanaf het moment dat je aankomt op Fuerteventura tot het moment van vertrek. Met 10 jaar eiland ervaring is ons doel om je vakantie van begin tot eind zo ontspannen mogelijk te maken. Wij kijken ernaar uit van je te horen – om je volgende vakantie onvergetelijk te maken.

Elk fantastisch verhaal heeft zijn begin.

”Even helemaal weg van de alledaagse drukte en genieten van je vakantie.”

Jouw verhaal begint hier!

Wil je ten volle genieten van het leven op Fuerteventura? Een fantastische vakantie, vol plezier, comfort en elegantie. Apartment Fuerte biedt je de mogelijkheid om te verblijven in  één van onze appartementen gelegen op de mooiste plek van het eiland “Islas Canarias”.

Voor wie?

De voorgestelde appartementen voldoen aan de behoeften van iedere vakantieganger: van degenen die willen surfen tot degenen die willen genieten van de rust met direct uitzicht op de zee, alles in stijl.

Est. 2020...

Apartment Fuerte is gebouwd in 2020. Vanaf een berglandschap kijk je in een panoramaview vanuit het zwembad over Coralejo en de zee. Apartment Fuerte is in 2020 door eigenaar Alwin opgericht. Het motto van Alwin is altijd geweest om vakantiegangers een prettig verblijf te bieden op Fuerteventura. Samen met zoon Alessio zijn de appartementen letterlijk uit het vulkanische landschap tot stand gekomen. Met behulp van verschillende aannemers is het huis met daaronder de appartementen gevormd tot een (h)eerlijk vakantie adres en ontstond de naam en het concept ”Apartment Fuerte”. Een mooi huis met een frisse smaak en eigen ontwerp waar je heerlijk kunt genieten.

×

Stel een vraag
Beschikbaarheid opvragen
Reserveer je appartement

× Beschikbaarheid/Reserveren/Contact