EXCLUSIEVE SERVICE

Kom tot rust in de schoonheid, eenvoud, en vrijheid van Fuerteventura

Verhuur

Reis waar je maar wilt betrouwbaar, veilig en tegen betaalbare prijzen, met maximale vrijheid. We adviseren je graag bij het huren van een auto op het eiland. Neem gerust contact met ons op na je boeking wij delen graag tips voor het huren.

Transfer vliegveld

Zodra je vliegtuig is geland, tref je direct de chauffeur aan in de aankomsthal die op je wacht en klaar staat om je rechtstreeks naar de accommodatie te brengen. Iedereen vindt het fijn om zo snel mogelijk op de accommodatie te zijn na een lange reis.

Speciaal verzoek

Een tafel reserveren, een chauffeur of een activiteit op het eiland.  Ons motto is “doe een wens en wij zullen er alles aan doen het het waar te maken. Exclusief voor jou om je vakantie echt compleet te maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Gezelligheid en sfeer

De beste tips van Apartment Fuerte!

Fuerteventura heeft een aantal prachtige stranden en heerlijke restaurants. Of je nu wilt gaan surfen of relaxen op het witte strand, verschillende locaties brengen een heerlijke vipe met zich mee . Wij hebben een aantal plekken geselecteerd die wij graag willen delen om je vakantie compleet te maken. Restaurants, uitgaan en mooie plekken. Leef je uit op Fuerteventura!

RESTAURANTS


Toro beach
La taberna
Tapas oscar
La mamma
Avenida

STRANDEN


La concha bij los lagos
Playa de los verilitos
Playa corralejo
Playa de viejo bij riu
Glass beach

UITGAAN


Sunset
D’vales bay
Plaza felix estevez
Centre comercial
Waikiki bach club

Proef Corralejo

EEN HEERLIJKE SERVICE

Wij zorgen voor je verblijf en alles eromheen

Bel of mail ons en wij zullen snel reageren.

Laat ons je reisdata weten en de activiteiten/diensten waarin je geïnteresseerd bent en we gaan aan de slag voor een ontspannen vakantie. Wij geven om onze gasten en streven ernaar om je ervaring hier op Fuerteventura de beste ooit te maken!

×

Stel een vraag
Beschikbaarheid opvragen
Reserveer je appartement

× Beschikbaarheid/Reserveren/Contact