OVER APARTMENT FUERTE

Het belangrijkste is dat we hier voor je klaar staan ​​om te helpen vanaf het moment dat je aankomt op Fuerteventura tot het moment van vertrek. Met 10 jaar eiland ervaring is ons doel om je vakantie van begin tot eind zo ontspannen mogelijk te maken. Wij kijken ernaar uit van je te horen – om je volgende vakantie onvergetelijk te maken.

Elk fantastisch verhaal heeft zijn begin.

Jouw verhaal begint hier

Wil je ten volle genieten van het leven op Fuerteventura? Een fantastische vakantie, vol plezier, comfort en elegantie. Apartment Fuerte biedt je de mogelijkheid om te verblijven in  één van onze appartementen gelegen op de mooiste plek van het eiland “Islas Canarias”.

Appartementen

De voorgestelde appartementen voldoen aan de behoeften van iedere vakantieganger: van degenen die willen surfen tot degenen die willen genieten van de rust met direct uitzicht op de zee, alles in stijl.

Est. 2020

Apartment Fuerte is gebouwd in 2020. Vanaf een berglandschap kijk je in een panoramaview vanuit het zwembad over Coralejo en de zee. Een mooi huis met een frisse smaak en eigen ontwerp. Onder het woongedeelte bevinden zich de 4 appartementen speciaal gerealiseerd voor jou als Fuerte vakantieganger…………………….? 

en_USEnglish